Das Haus Kitchen Island

Created for Das Haus, IMM Cologne, 2019

 

A kitchen island comprised of multiple levels, designed as the feature of 'Das Haus' - Truly Truly's vision of contemporary domestic living. Truly Truly deconstructed and opened up the typical kitchen layout to create a space that was inviting due to it's spaces and tactility. The warmth of the brightly glazed and organically textured lavastone tops is juxtaposed with gleaming stainless steel legs. The levels step down from counter height, table height to bench height, giving the object a flexibility that allows for sitting, leaning and communing in a range of ways.

 

Glazed lavastone tile, stainless steel.

225W x 150D x 90H cm

 

Photography by Pim Top. (Das Haus photo: Koelnmesse - Constantin Meyer)

Studio Truly Truly

Projects  About  Contact